Здравейте колеги, от няколко дни имам проблем с колата като я запаля пали нормално и работи нормално...след малко започва да тресе яко и да работи все едно на 3 цилиндъра НО се форсира нормално? Ако някой е запознат с проблема ще съм благодарен да сподели. И ако си взема тази джаджа ( http://sklad66.com/cms/ELM-327-Bluetooth-OBDII-CAN.html ) ще мога ли да пускам адаптация на колата или само мога да чета/трия грешки?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Прекъсване/клатене на Алфа Ромео 2.0
Collapse
X
-
Благодаря колега утре отивам да си вземаИ да разбирам че става за адаптация ?
Alfa Romeo 155 2.0 143hp, Opel Calibra C20XE, Alfa Romeo 156 1.8 +++,VW polo 6n 1.6, Smart Fortwo 0.7 turbo (на жената бегачката),Audi a4 b5 1.8t quattro,Alfa Romeo 156 2.0 ts.....
Comment
-
да бъда честен за адаптация не съм го пробвал...на 147-ма ми изкара мн подробни грешките и лифе стойностите ....дори имах проблем с задните светлини от ляво....на много сервизи ми казваха да сменям така наречения боди компютър (100лв) на колата...а се указа една въшлива малка буксичка (2лв) ....която дори не беше изгоряла..а беше замърсена и се е губил конктакта там...
Comment
-
Дообре благодаря за отговора но ще изчакам ако има някой запознат с адаптацията да си каже мнението преди да копувамAlfa Romeo 155 2.0 143hp, Opel Calibra C20XE, Alfa Romeo 156 1.8 +++,VW polo 6n 1.6, Smart Fortwo 0.7 turbo (на жената бегачката),Audi a4 b5 1.8t quattro,Alfa Romeo 156 2.0 ts.....
Comment
-
От кой град си ?
Тя адаптацията не е да си я пускаш сутрин за закуска
В смисъл , първо е желателно да се изчисти самия дросел, чак тогава адаптация. Второ , адаптация може да се пусне без никаква диагностика. Трето от дросел може да ти клати , ама ме съмнява да прекъсва. Прекъсването може да се дължи на киреч събрал се при свещите. Три и половинаТи всъщност свещи и бобини гледал ли си въобще? четвърто Бензин или газ/бензин
А за диагностиката , аз лично си ползвам такава с кабел. Мое предпочетание , работи добре.Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
Малко свежест по темата...Колата е с сменена ламбда,свещи,настроена газова....и прочие.Свещите са бели всички.Върти ми се в главата температурен датчик но...показва в норми и си държи тенпература.Alfa Romeo 155 2.0 143hp, Opel Calibra C20XE, Alfa Romeo 156 1.8 +++,VW polo 6n 1.6, Smart Fortwo 0.7 turbo (на жената бегачката),Audi a4 b5 1.8t quattro,Alfa Romeo 156 2.0 ts.....
Comment
Comment